Tutorit

Hei uusi Tampereen Yliopiston psykologian fuksi! Tässä osiossa esitellään syksyn 2018 tutorit, jotta uusilla opiskelijoilla olisi mahdollisuus tutustua heihin jo hieman etukäteen. Tutorit auttavat fukseja pääsemään opinnoissa alkuun, tutustuttavat yliopistomaailmaan ja tietysti uusiin opiskelutovereihin.

Tutoreiden ja fuksien yhteinen fb-yhteisö toimii tärkeänä tiedotuskanavana jo ennen opintojen alkua, liittykää sinne, niin saatte kasvot myös uusille fuksitovereillenne! Yhteisöstä tulee löytymään kaikenlaista hyödyllistä infoa, johon kannattaa tutustua jo ennen opiskelujen alkua. Jos et käytä Facebookia, ei huolta, sillä kaikki tärkeä tieto tavoittaa sinut myös sähköpostitse.

Tutorvastaavat

Hannele Pajunen
pajunen.hannele.a [at] student.uta.fi

         Heips!
Olen Hannele – tutorvastaavanne tänä vuonna. Olen toisen vuoden opiskelija ja alunperin kotoisin Porista (jee!). Muutin Tampereelle viime syksynä ja täytyy sanoa, että olen ihan rakastunut tähän paikkaan ja ihmisiin täällä. Tampere on siis alkanut käydä melko tutuksi, mutta lähden mielelläni etsimään uusia paikkoja teidän fuksien kanssa. Varsinaisia harrastuksia minulla ei ole, mutta epäsäännöllisen säännöllisesti ystävieni kanssa raahaamme toisiamme kuntosalille. Itseäni kiinnostavia asioita ovat esimerkiksi hiustyylin vaihtaminen puolen vuoden sykleissä (tämän kuvan oton jälkeen olen leikannut otsatukan) ja valkohomejuusto.

Inka Seppänen
seppanen.inka.a [at] student.uta.fi

         Halojata halloo, mie oon Inka!

Olen toinen Cortexin tutorvastaavista vuonna 2018. Aloitin omat psykologian opintoni syksyllä 2017, eli oma, mahtava fuksivuoteni on vielä hyvin muistissa. En ole vielä ehtinyt päättää mistä kasaan itselleni valinnaisten opintojen kokonaisuuden, mutta aikeissa olisi lähteä filosofian ja tilastotieteen kursseille katsomaan, josko niistä ainakin toinen nappaisi. Harrastan selkounien (lue: ylenpalttisen nukkumisen) ohella muun muassa muita epäterveellisiä elämäntapoja, kuten vaikkapa Netflixin binge-watchingia sekä sipsun ja dipsun amatööritason ahmintaa. Onhan minulla toki myös koira, jonka kanssa mielelläni pakenen kotisohvaa vaikkapa Kaupin metsiin. Tampere on mielestäni aivan mahtava kaupunki, ja vaikka olenkin eksynyt tänne Imatralta asti, niin hyvin miut on silti otettu vastaan (murteesta huolimatta). Tähän kaupunkiin voi todellakin rakastua ensisilmäyksellä (ratikkatyömaasta huolimatta)!

Let’s make fuksisyksy great again!

Tutorit

Aino Kärpänniemi
karpanniemi.aino.m [at] student.uta.fi

         Moro! Oon Aino, toisen vuoden opiskelija ja Cortexissa toisena yritysyhteistyövastaavana. Muutin Tampereelle lukion perässä viisi vuotta sitten ja kaikkien (kaupunkikuvaa rumentavien) tornien, luminaryjen, kauppakeskusten ja ratikkatyömaiden jälkeenkin Manse on helmi mesta ja rakkain kaupunki. Kotoisin olen Pirkanmaan vetovoimaisimmasta kunnasta, Pälkäneeltä. Muutamia lempiasioitani elämässä ovat vuohenjuusto, Trivial pursuit, pubivisat, beer pong sekä avantouinti. Jos jokin edellä mainituista kiinnostaa, olen varmasti menossa mukana! Sivuaineen teen erityispedagogiikasta ja itseni tuntien innostun vielä jostain muustakin.

Anna Engblom
engblom.anna.t [at] student.uta.fi

         Moiks! Olen Anna ja syksyllä alkaa jo neljäs opiskeluvuoteni eli aloitan maisterivaiheen. Kokemusta opiskelusta ja opiskelijaelämästä siis löytyy, ja minulta voikin kysyä neuvoa muustakin kuin ekan vuoden opinnoista. Vastaan parhaani mukaan 😀

Muutin Tampereelle Turusta ja olen kotiutunut tänne erittäin hyvin, vaikken aluksi tuntenut yhtään ketään koko kaupungista. Harrastan partiota ja olen innolla mukana Cortexin toiminnassa (esimerkiksi nyt tuutorina). Tämän lisäksi aikaa kuluu meidän kodikkaassa ainejärjestötilassa kahvia juoden ja maailmaa parantaen. Toivottavasti moni fuksikin löytää tiensä sinne! Sivuaineena olen suorittanut Henkilöstöhallinto ja työhyvinvointi -kokonaisuuden, sekä sekalaisia kursseja esimerkiksi sosiaalityöstä ja -tieteestä.

Elli Kettunen
kettunen.elli.i [at] student.uta.fi

         Heippa! Olen Elli ja aloitin psykan opinnot syksyllä 2017. Tällä hetkellä olen Cortexin yksi tapahtumavastaavista. Vähäisellä vapaa-ajallani harrastan myös erilaista liikuntaa ja yleistä laiskottelua. Olen kotoisin Jyväskylästä, mutta asunut Tampereella noin kaksi vuotta. Sivuaineena olen alkanut opiskelemaan sosiaalitieteitä, mutta myös moni muu ala kiinnostaa.

Hilla Hirvaskoski
hirvaskoski.hilla.k [at] student.uta.fi

         Olen Hilla ja opiskelen toista vuottani psykologiaa. Tutoroinnin lisäksi toimin myös Cortexin opintotapahtumavastaavana (tai yhtenä heistä, yhteensä meitä on neljä). Valinnaisten opintojen kokonaisuudeksi olen suunnitellut opiskelevani henkilöstöjohtamisen ja työhyvinvoinnin teemakokonaisuuden, minkä lisäksi suunnitelmissa on käydä myös tilastotieteen opintoja. Sydäntäni ovat lähellä matkailu, koirat, hyvä ruoka ja ulkoilu. Olen kotoisin Oulusta, josta muutin Tampereelle loppukesästä 2017. Oulu on rakas, mutta Tampereesta tuli nopeasti toinen koti, ja olenkin äärettömän ihastunut tähän kaupunkiin!

Odotan innolla ensi syksyä!

Johanna Helminen
helminen.johanna.k [at] student.uta.fi

         Moikka!
Oon Johanna (tai Jossu) ja aloittelen toista vuotta psykologian opiskelijana. Sivuaineena oon lukenut henkilöstöjohtamista ja työhyvinvointia. Oon kotoisin alun perin Salosta, mutta Tampere tuntuu nykyään jo kodilta. Vapaa-ajalla viihdyn kavereiden ja kaikenlaisen urheilun parissa. Tykkään kokeilla kaikenlaista uutta, joten mut voi pyytää aina mukaan, oli kyse sitten mistä tahansa! Tutoroinnin lisäksi toimin Cortexin myyntivastaavana, joten mä oon se, jolta saatte ostettua hienoja haalarimerkkejä. Odotan jo innolla syksyä ja teidän tapaamista! 😊
Kaisa Lankoski
kaisa.lankoski [at] hotmail.com

         Heissan!

Mä olen Kaisa, toista vuotta vielä hetken, ensi lukuvuonna jo kirjoittamassa kandia (huh!) ja myös tuutorina teille (jes!)
Etenen vauhdikkaasti kohti tamperelaistumista ja nostattelen Hatanpään mainetta Tampereen cooleimpana paikkana koska sekä minä että tosi kaunis puisto ruusutarhoineen sijaitaan siellä (saa tulla moikkaamaan meitä!)

Myöskin tykkään kuvataiteilla ja soittaa sekä tietenkin ihmismielestä sen kaikessa kauneudessa.

Tällä hetkellä opinnot näyttää sellaselta sekavalta yhdistelmältä kaikkea magian historiasta matematiikkaan (?), ehkä se sivuainekin sieltä sitten jossakin vaiheessa kuoriutuu (joten älkääpi hätäilkö jos ei oo justnytheti teilläkään linjat selvillä)

Ens syksynä nähdään ❤

Milla Turunen
turunen.milla.l [at] student.uta.fi

         Moikka!

Olen Milla ja minulla alkaa toinen vuosi psykalla. Fuksivuosi oli kyllä aivan mahtava ja täynnä ihania uusia kokemuksia ja ihmisiä! On vaikea uskoa, että ensimmäinen vuosi on jo ohi ja toinen alkamassa… Nyt odotan innolla sitä, että pääsen tapaamaan uudet fuksit syksyn alussa! 🙂

Olen myös yksi Cortexin tapahtumavastaavista ja samaa hommaa taidan hoitaa kaveriporukkani keskuudessa. 😀 Juhlien ja tapahtumien järjestämisen lisäksi pidän viinistä, avokadoista ja kissoista. Omaa kissaa minulla ei kuitenkaan ole, mutta minut saa varmasti kissakahvilaan seuraksi!

Minä olen kotoisin Eurasta, joka on pienehkö paikka Satakunnassa (ja tietenkin paras paikka). Olen kuitenkin Tampereella aina pyörinyt, sillä suurin osa sukulaisistani asuu Pirkanmaalla. Olenkin vuosia toivonut muuttoa Tampereelle ja se onneksi toteutui! Tämän vuoden aikana olen vain rakastunut entistä enemmän tähän kaupunkiin. Tampere on ihana paikka ja ihmiset täällä ovat niin ystävällisiä. Aivan mahtava kaupunki opiskella!

Syksyllä nähdään! 🙂

Milla Väisänen
vaisanen.milla.j [at] student.uta.fi

         Syksyllä 2018 alkaa toinen vuosi psykan opiskelijana.
Mielenkiinnonkohteita mm. Tanssi, liikunta, lukeminen, kissat, elokuvat ja suklaa. Muutin tampereelle viime syksynä Kajjjaanista, eli kaupunki on vielä minulle melko uusi. Lempparipaikkoja Tampereella on Hervanta, kirpparit ja Kehräsaari. Sivuaineeksi ajattelin ottaa ainakin filosofiaa.

Narda Ortila
ortila.narda.m [at] student.uta.fi

         Oon Narda Ortila ja syksyllä starttaa mun neljäs opiskeluvuosi. Harrastan AJ-tilassa hengailua ja muita prokrastinaation muotoja. Oon kotosin Helsingistä, mutta viihtyny huippu hyvin Tampereella ja kerinny asumaanki jo kolmessa eri kaupunginosassa. Sivuaineena oon opiskellu sukupuolentutkimusta ja erinäisiä monikulttuurisuuteen liittyviä kursseja.

Sonja Veistinen
veistinen.sonja.m [at] student.uta.fi

         Terve! Olen Sonja, toisen vuoden opiskelija mutta teen pitkälti jo kolmannen vuoden opintoja. Tuutoroinnin lisäksi toimin Cortexin rahastonhoitajana ja sitä kautta olen myös osa Cortexin hallitusta. Sivuaineena luen suomen kieltä mutta syksyllä olisi tarkoitus aloittaa kasvatustieteen perusopintojen suorittaminen ja haaveilen myös monesta muustakin sivuaineesta!

Tampereella olen asunut jo parisen vuotta mutta alun perin olen kotoisin Raumalta Länsi-Suomesta. Tampereessa minua ihastuttaa kaupungin eloisuus, toimiva joukkoliikenne ja se, että kaikesta vilkkaudestaan huolimatta Tampereella on myös paljon rauhallisia paikkoja. Vapaa-aikana tanssin, piirrän, luen ja hoidan viherkasveja mutta on myös melko todennäköistä löytää minut ainejärjestötilasta juomassa kahvia.

Pian nähdään!

Mainokset